Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jeg er så glad for, at du vil være med. Så et stort og varmt velkommen til Ofelia´s kundeklub, hvor du som medlem får muligheden for at drage fordele af bl.a. "Før-udsalg", bonuspoint og meget andet godt.

Når du handler i Ofelia´s webbutik, optjener du bonuspoint på alle ikke i forvejen nedsatte varer, som ved næste køb automatisk vil blive fratrukket dit nye køb. Din pointsaldo vil være tilgængelig, så snart du logger på og starter et nyt køb.

Samtidigt vil jeg anbefale dig, at sige "ja tak" til modtagelse af mit nyhedsbrev, hvor jeg lover dig, at du ikke bliver spammet med unødvendigheder, men kun vil modtage spændende nyheder om nye kollektioner og om kommende events i butikken, som du naturligvis skal have muligheden for at deltage i.

Nyhedsbrevet kan til enhver tid fravælges. Ingen tvang - det er blot et godt og helt gratis tilbud til dig, som elsker at følge med på den nye tøj- og skomode samt de nye trends.

De bedste hilsner
Anette